Институции

 
 
 

Фирми

„ФолиАрт“ ООД

„ФолиАрт“ ООД

Печатница и рекламна агенция

„ФолиАрт“ ООД е основано през 1992 г., като рекламна агенция.

Днес дружеството разполага с 3.5 дка собствена производствена база, с екип от дизайнери, търговски отдел, цялостно машинно оборудване за всякакъв вид рекламни, полиграфски услуги и довършителни операции.

Печатницата е специализирана в изработката на книги с твърда и мека подвързия и всякакъв вид печатни и рекламни материали.

Предлага експонация, офсетов печат, сгъване, ламиниране, UV лакиране, избирателно лакиране, ВШМ, концево шиене, термолепене, термолепене PUR, щанцоване, номерация, поставяне на спирала.

Българска асоциация за кръгова икономика и биотехнологии (БАКИБ)

Българска асоциация за кръгова икономика и биотехнологии (БАКИБ)

INTRAMA

INTRAMA

Производство и печат на опаковки

Основана в Германия през 1993г., компанията развива успешно своята дейност в България, Северна Македония, Сърбия, Косово и Албания. Производствената дейност и централният мениджмънт са съсредоточени в България. През своята дългогодишна история компанията се утвърди като стабилен, надежден и предпочитан  партньор в България и Югоизточна Европа.

Като представител на водещи европейски производители, INTRAMA e комплексен доставчик на технологично оборудване и консумативи за хранително–вкусовата промишленост, индустрията, ХоРеКа и търговските обекти.

Към момента в дружеството работят 215 служители, базирани в 12 региона в цялата страна. Това гарантира експертно, качествено и навременно обслужване от професионалисти с голям опит и висока квалификация, независимо от локацията на клиента.

Компанията се присъедини към „Пластик Пакт България“ на 14.04.2022 г.